AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(^,^) Aku Malas Melukis

Ni saya rasa boring dan mula bermain dengan pen dan perisian komputer maka terhasillah lukisan yang bebiliki kisah yang tersendiri. Ingat, Tiada unsur politik dan tahyul dalam lukisan ini.Hehehe.. Love u all!! Jangan segan nak hayati lukisan aku.. percuma je ni.. jika nak share pun boleh.. tapi jangan lupa comment la. Hahaha! Mempersembahkan lukisan kehidupan seharian!!

Ala..belakang rumah jerr tu..Tapi panas gak...nak aircond jugak..
 Ni asyik main msg jerr..
 Rambang..rambang mata..semua phone nak dibeli..syukur nombor setia pada yg satu..
 Wahahah!! penjinak!! bangga menjadi pemimpin yang hebat!
 Arrr... Sama2 best la movie ni...
 Gym..ohh.gymm... trend masa kini..
Terima kasih kerana sudi lepak bersama Aku Malas.. Hehehe..kalau ada salah ejaan tu..nanti aku betulkan.. malas nak semak tulisan.. aku suka melukis2. HAhaha! Kalau ada silap kata maaf la aku pinta..malas bermusuhan.. hehehe ~TQ(^^)~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...