AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(>.<) Main mata OPss~

Hello dan salam sejahtera semua! Apa khabar? dah makan? dah minum? jangan asyik duduk je tengok laptop ni nanti pengsan la pula! HAhahaha! wow..wow..woooo.. tunggu sebentar, ada lihat tajuk di atas? yeahh, anda betul tu, ia tertulis main mata!



Apa yang u all tahu tentang main mata? adakah kanyit2 atau main macam main bola? HAhahhaa!! Ok, sebelum apa2 Aku nak beritahu bahawa jangan suka sangat main mata, nanti hati tu dicuri.. baru tau!! Susah kes jika hati dicuri ni!! x dapat rujuk mana2 pihak seperti Polis or Bomba jika hati u dalam keadaan bergelora. KEkekeke..

Ok, tu tadi hanya mukadimah dan pengenalan yang ada sedikit kaitan dengan aku punya gambar di bawah. Di post kali ini, aku nak kongsikan beberapa keping gambar yang aku ambil bersama rakan2 di merata tempat di Sarawak. Jika kita bermata begini adakah hati kita akan dicuri atau...

Sila klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas











Hehehe, macam mana? adakah hati anda telah dicuri oleh kaca mata ajaib di atas? HEhehehe.. Ok, yang pasti, mata merupakan satu tanda kecantikan dan jika ia disembunyikan, orang akan merasa ingin memburunya. Jagai mata anda, berikan mata anda pemandangan yang baik serta peliharalah panca inderamu. Gunakan dengan cara yang betul, Jangan asyik skodeng2 jer kerja. Wahahaha!! Thanks 4 reading.

~TQ(^^)~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...