AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(>.<) Moto dari taman

Pada suatu hari aku lepak di kawasan market Pakan. Pada waktu itu diadakan karnival Rakan Muda jika tidak silap lah.. Lupa2 aku mengenai itu. Kali ini aku ingin menunjukkan gambar mengenai pameran motor, dengar cerita, bukan sekadar pameran je, moto2 ini juga dinilai dari pelbagai aspek kecuali prestasi. Hehehe.. ini pertandingan moto paling best penampilannya. Tak sangka juga moto ni dihias sampai macam ni. Hehehe.. Siapa sticker terbaik... cat terbaik... Paling kreatif... Entah la, yang penting aku sangat suka benda macam ni. Jom layan!!

Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas











Wah, best juga kan menghayati motosikal yang dah dihias dengan best! Ini untuk dihias sementara je.. jika nak pakai macam ni.. Payah la JPJ nak hitung markah bagi moto yang paling cantik ni. HEhehe..X salah cantik kan? asalkan selamat.. HEhehe.. Thanks for reading ~TQ(^^)~

2 Comment:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantik2 moto... :)

AkuMalas said...

Hehehe.. Thanks Kak. Minta resepi kek!hehhee..love ur blog!

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...