AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(^.^) Rambo masih tidak puas pada usia 65 Tahun

Salam sejahtera semua! Aku sebelum ni ada ulas satu Movie lucu iaitu Breaking Wind. Sekarang aku nak ulas Movie yang aku tunggu2 iaitu The Expendables 2! Sebenarnya tak dapat ulas dulu la.. sebab aku belum tengok. Aku cuma dah tengok The Expendables 1 jer.. Comment aku? GRRR!! hebat!! Apa yang kita harapkan bila semua orang2 terkenal dikumpulkan dalam satu movie?!! Yeahhhh.. You know what Im talking about.. Hebat!!



Pengarah nya adalah Rambo sendiri a.k.a Sylvester Stallone. Beliau sendiri yang berlakon dan memang tergamam bila mereka bertempur dengan ratusan orang jahat.. Kebijakan mereka dan kemahiran mereka memang membantu la! Ni poster2 mereka. Nak dapat yang lengkap sila klik pada link ini.














Sambil2 itu aku ajak u all mengintip beberapa babak hero heroin kita ni berlakon ok?!! Lihatlah gambar di bawah ni:


Thanks to all!! Selamat membaca blog kepada u all, lepas ni kita layari bersama movie ne la.. doakan semua pusas melihat babak bertembak. oh semoga pelakon2 ni cepat sembuh selepas cedera time berlakon, sallute u all sebab tak guna stunt man. Klik sini. ~TQ(^^)~ 


0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...