AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(>.<) Terpinggir Di Marina Bay

Pada suatu hari tahun lepas la... Saya dan rakan2 berlepak di Marina Bay. Saya masih ingat suasana yang beribut di sana dengan kapal2 layar yang tersadai tiada driver dalam tu. X sangka ada juga pemandangan yang best macam ni di Miri. Best juga kan time jalan-jalan macam ni. Then ada la kami catch beberapa  moment di sana. Boleh juga share di sini gambarnya kan? At least u all tahu macam mana keadaan di tempat aku. Hahaha! Dalam gambar ni saya masih ringan la..so hal lompet melompat ni lebih mudah ketika itu dengan berat badan 78kg. Sekarang ni dan 85kg. HAhahaha! tapi x apa, berat pun bukan kerana lemak tapi kerana tulang!hahaha! well enjoy.. nanti boleh ja jenguk2 tempat ni. ok? ada hotel dekat ni.. Ada restoran sea food.. Senang je kata, Simpel and nice place! x la mahal sangat..hehehe.. ok! jom lihat gambar!

Gambar di bawah adalah gambar berjalan2 di tepi pantai yang telah ditambak..

 Ni bersama rakan2.. belakang tu tempat makan..
 Hahaha!!menendang lagi!

 Berjalan2 menikmati udara Miri..
Cuci mata di hujung minggu menenagkan minda yang lesu. Ni asyik duduk depan komputer..penat la pungung..hahaha! kita relax dan beriadah la.~TQ(^^)~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...