AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Penangan Panorama Di Sabah!

Salam sejahtera kepada semua! Jika anda menuruti post aku, beberapa post sebelum ini adalah mengenai program BIG (Bina Insan Guru) Yang aku jalani di sabah bersama-sama rakan sepengajian aku di IPGKS Miri. JAdi kali ini, aku nak kongsikan beberapa keping gambar menarik di Sabah! Jom kita lihat panorama di sana!!

Gambar di sekolah yang kami lawati. Nak tahu aku ke mana klik http://akudariipgks.blogspot.com/2012/07/bina-insan-guru-big-ke-sabah.html
Ni di bandar nya
Perjalanan ke bandar KK
Wah.. pantai!
Kenal tak bangunan tu? Orang Malaysia harus kenal..antara Icon di Sabah tu!
Icon Sabah
Masjid Terapung!?
Di padang sekolah! awanya membiru...
 Di depan sekolah yang kami lawati.

Sekian sahaja perkongsian aku kali ini. Terima kasih sebab lepak-lepak dalam blog aku malas ni. Inilah antara panorama di sabah hehee.. kalau nak tengok lagi gambarnya boleh klik pada link di bawah. ~TQ(^^)~

http://aku-lazy.blogspot.com/2012/07/dikalahkan-oleh-orang-utan.html
http://aku-lazy.blogspot.com/2012/07/kisah-bina-insan-guru-di-sabah.html
http://anyslifestory.blogspot.com/2012/07/jalan2-sambil-timba-ilmu-big-2012.html

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...