AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Perjuangan Di IPGKS Miri!

Hehehhee!!salam sejahtera kepada semua yang membaca blog yang malas ini. Ye, lama juga dah tak post sesuatu, now... let me post benda yang biasa gang-gang hadapi semasa rush menyiapkan tugasan. Aku juga tak terkecuali, tapi aku cool jer..haha! selepas berjaya menamatkan praktikum siri ke-2 masih banyak cabaran menanti di IPGKS Miri. Ye la.. aku kan mengajar Pendidikan Seni Visual, kini dikenali sebagai Dunia Seni Visual untuk KSSR. Jom hayati gambar contengan aku!hahaha!!






Pesanan aku kepada gang semua! buat yang terbaik, jangan stress sampai bunuh diri, jangan lupa makan, jangan lupa jaga kesihatan hehehe! Sekian. (^^)

Oh ya!! sebab dah tamat praktikum siri ke dua! aku sertakan satu set gambar terbaik semasa praktikum ni. Mari hayati bersama.





3 Comment:

Hnahdy said...

huh, ganazz...

Everything's Everythings said...

Hahaha stress plak tgk gmbar kartun tu buat assignment xD

AkuMalas said...

Kepada Hnahdy ever green:
Ganaz kah?hahaha! orangnya tidak kartun nya yg ganas. Thanks 4 comment! ;-D

Everything's:
Hahahaha!x apa! teruskan perjuangan kita yer..di mana2 kena tingkatkan usaha!jangan lupa jaga kesihatan!nanti terkorban pula time buat kerja dalam bilik!OMG!! (>.<) hahaha! TQ!

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...