AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Setiap Rabu-Panda yang ku cinta!

Salam sejahtera kepada semua yang membaca post kali ini. Today is Khamis dan aku lupa check Panda kesayanganku setiap Rabu!! Cepat2 tekan laman web panda dan layan... hehehe!! Anda tahu logo ni? bagi peminat mangga tentu tahu kan? Manga tu bukan buah la oi!! ni komix Jepon!yeah! Mempersembahkan Mangapanda!!


Di bawah kelihatan manga yang telah diupdate, sorry kedai buku aku gunakan kemajuan yang ada, x beli buku simpan duit. Kat dalam internet kan ada.Hahaha! Aku nak cari 3 cerita yang sentiasa aku update!

Cerita yang aku selalu baca adalah Naruto, Bleach dan One Piece! Jangan tanya sebab aku masih baca manga or komix or majalah yang sewaktu dengannya. Ini minat aku dan ia bukan kebudak-budakan, banyak unsur nilai moral dalam cerita ini tau.. hahahaha!
Bagi yang ingin mencuba minat baru dengan membaca manga, bolehlah klik link di sebelah --> http://www.mangapanda.com. Semoga berhibur dengan percuma!hehehe,maaf yer.. manga ni dalam bahasa Inggeris. Tak apa, anda akan mengasah lagi kemahiran berbahasa anda!hahaha! Bye2 (^^)

Antara gambar-gambar dari laman web tersebut:






2 Comment:

Everything's Everythings said...

Hahaha aku pun minat panda ni,
tapi tu lah tak igt website, selalu pakai google je read One Piece Online Episode blabla xD

AkuMalas said...

@Everything's Everythings
Owww! u pun minat baca bende macam ni yer?!hahaha!well good 4 us.. Kita jadi kreatif sebab benda macam ni kan?hahaha!walaupun aku dah 24 tahun..masih juga minat baca naruto.hehehe!

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...