AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Bila Ku kata itu... aku bukan berjenaka...

Salam sejahtera kepada semua kawan-kawan yang membaca blog ini. Semua yang membaca blog ini dikira kawan bagi aku. Sebab kita semua adalah manusia dan manusia adalah makhluk yang beremosi dan penyayang. :) . 

Kali ini aku nak kongsikan sekeping gambar yang aku edit. Hehehe, Sebenarnya x salah risau.. Sebab risau tandanya kita ambik berat. Tapi Kalau terlalu risau sampai tak tenteram.. bahaya juga, gila nanti! hahaha! Ok, apa tunggu lagi! jom tengok gambar...

Klik pada gambar untuk zoom! :-)


Bye 3 (^^)

5 Comment:

Encik H said...

first kot..zzzz

Encik H said...

erkk..romantika la kau ni..hehehe

AkuMalas said...

Hehehe.. Lucu lah encik H.. Selalu jer nak jadi yg pertama. Heheh.. Romantik ker? :-) thanks.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

senang citer... lelaki berkata begitu..keran risaukan aweknya..

tapi... perempuan selalu salah faham maksud lelaki... terkadang suka berfikiran -ve dalam keadaan emosi dan kesihatan yg x stabil.. mcm dialog tu laa.. hehe

AkuMalas said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan Ya, yang penting kena saling memahami la..jangan pulak lelaki tu terus marah pulak pasangan dia.Hehehe.. ada api ada air.. ada langit ada juga bumi..seimbangkan. (^^)

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...