AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Kemana Aku Menghilang?! ( Dari Bandar ke kampung memburu kucing misteri)

Salam sejahtera kepada semua. Kemanakah aku menghilang beberapa hari ini? Usah bertanya dan membuat kesimpulan. Sesungguhnya aku ni agak malas blogging.. Hahahaha!! tak la!! macam merajuk jer bunyinya! ok!! Lihatlah gambar yang aku buru sepanjang ketiadaan dalam dunia Blog ni! Nikmati usaha titik peluh aku time meneroka beberapa hari di Kampung! (kononnya)

 
Mempersembahka keretaku yang merempuh jalan pedalaman! Rally!

 
Hai, ini kucing misteri. Namanya pun tak kenal, milik orang kampung sini agaknya..

 
Ha, kucing ni ingin tahu benda di sekeliling nya! Itu anjung katanya padaku.


 
Ini pula ayam yang sedang berletur..

 
Aku nak cari apa lagi ya? katanya..

Dia akhirnya manja-manja dengan kaki aku. (^^)

Haa... selepas u all melihat gambar ni, tentu u all mula terfikir, kenapa aku tak blogging kan? Fb ada la sesikit, Guna Phone... Kalau blogging guna phone payah sikit. Haklumlah phone murah! HAHAHA! ok, c u then. Sedang hangat ni membaca mengenai Kehilangan Page View Stats! Bye3. ;-3

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...