AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Aku lelaki penternak kucing

Salam sejahtera kepada anda yang berada di luar laptop tu. Takala aku memerhatikan hari kaian berlalu, adakalanya komputer dan internet tidak dapat memenuhi rasa geram dan manja yang terpendam di dalam jiwa kelelakian ini. Kalau aku dah beristeri senang la nak meluahkan rasa manja ini, so.. semasa masih bujang ni, aku meluahkan kegeraman aku melalui kucing kesayangan aku.

Jangan fikir yang bukan-bukan, aku tak buat hubungan fizikal dengan kucing!!Haram beb!! Aku nak luahkan kegeraman aku melalui ganguan ganguan. Hahaha!aku selalu cubit pipi kucing aku ni, namun dia tahan jer... wow.. kadang kala aku pulas-pulas misai dia, makin suka pula dia. Well, aku rasa aku sangat selesa dengan kucing.. dah kerja nanti berapa ekor kucing aku perlu ada? Jom hayati gambar kucing aku yang bernama Phanny di bawah entri ini. Sekian.. Bye3. (^__^)




6 Comment:

محمد رازيق said...

hehe.kena cari bunga cecepat bro. haha

Hnahdy said...

ikan2 tu tunggu masa nak di terkam je..hehe

AkuMalas said...

@محمد رازيقMendalam maksud tu bro!hahahaa!

AkuMalas said...

@Hnahdyye tak ye la.. abis la ikan dalam akuarium tu!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

aku pon suka je cubit2 kucing..tapi bukan utk menyakitkan... geram ngan kucing2 nie... comel....

AkuMalas said...

@C.M.A @ CikMoonAdnanHahahhaa!ada dah geng cubit cubit kucing!hehehehe!jangan sampai jadi kes dera pulak!

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...