AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Memanjat Bangunan!

Salam sejahtera kepada semua, kali ini aku nak sharekan gambar aku yang sedang membuang stress bersama dengan seorang rakan penjual Hot Wheels dari IPGKS Miri yang bernama Apeng. Pada hari Ahad 4 minggu yang lalu. Kami memanjat bangunan untuk membuang diri..alamak! bukan la..kami memanjat bangunan untuk membuang stress.. ni la sukan terbaru di IPG. hahaha!

Alamak, kantoi aku sedang berdiri guna kaki terangkat.

Alamak.. apa kes ni?

Muka muka kegerunan takala ketinggian mula mengugat jiwa maskulin kami. Cewahh..
Kepada anda semua, jangan tiru aksi ini jika anda tiada insuran. Semoga anda semua bahagia di sana, manfaatkan masa anda dengab perkara berfaedah ok? Sekian.. selamat berblog walking. (^_^) bye2.

Apeng a.k.a Hafiz Qayyum
 Jika anda peminat Hot Whells, silalah add beliau dalam https://www.facebook.com/apeng.speedcuber?ref=ts&fref=ts

4 Comment:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboi.... panjat ehh... jaga2 kang terjatuh plak... huhu

AkuMalas said...

@C.M.A @ CikMoonAdnanSakit tau kalau jatuh!kalau jatih atas orang lain cerita le.hahaha!

Encik H said...

hoh..takde safety lgsung tu..hahaha

AkuMalas said...

@Encik HHAhahaha!!hati2 la..hehehe! lama dah x lepak dalam blog.

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...