AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Part 15: Entah ke apa benda blah..blah..

Ni la perkara yang kita tak nak dan tak kan harapkan. Well, adakalanya perlu juga kita merasakannya secara x sengaja!! hahaha!! Saya persembahkan pict pict atau gambar-gambar hasil contengan tetikus laptop ku.

1. membuat pilihan dalam kehidupan.


2. Cuba kelihatan cantik dengan cara brutal seperti membuat lesung pipit guna lesung sebenar.

 3. Kena Prankk

 4. I hate terpegang benda kotor

 5. Sedapnya kena tukul!!

 6. Blurr semasa ujian!!!

7. Mandi pagi time sejuk-sejuk!! 

Sekian sahaja. :) jangan malas mandi ya. Jangan sampai badan tu menjadi sarang ulat dan kulat serta lumut!hahahahahaa!!

4 Comment:

Lollipop Dude said...

Ini komik seram ke apa? Tajam-tajam semua gigi dia.

Evagurl Izma said...

macam kena je ngn diri sendiri ni. haha

AkuMalas said...

@Lollipop DudeHAhahhaha!!gigi tajam sebab malas nak lukis gigi dia kemas. hehehe..hati2..gigi tu tajam. :p

AkuMalas said...

@Evagurl IzmaEhem..ehem..bahagian mana yang kena?pipi?kening atau.. hahaha!

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...