AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Gambar di Sabah!

Salam sejahtera kepada semua yang blog walking pada hari ini. hey.. hey..hey.. aku nak share gambar lawatan aku dan teman-temanku ke Sabah pada suatu ketika dulu. Kepada sesiapa yang berminat nak ke sana, saya sememangnya menyokong usaha anda. Tak rugi weii..

































Biarlah kenangan yang lalu menjadi peringatan kepada kita bahawa dunia ini kecil sahaja. Walaupun kecil, kisahnya berjuta sehinggakan kita merasakan banyak yang belum kita alami. Sekian sahaja kali ini.

Sumber:
http://akudariipgks.blogspot.com/2013/05/penerokaan-ke-sabah-sem-6.html
http://akudariipgks.blogspot.com/2013/05/sabah-oh-sabah.html
PISMP PPRSV Jan 2010 IPGKS Miri.

2 Comment:

Encik H said...

wohooo..aku baru pegi sabah aritu..memang best..yg monyet tu kat mana chris? zoo sabah ke? aku x jumpa pun zoo sabah masa kat KK aritu..

AkuMalas said...

@Encik HYup! ini kat kawasan Luk Kawi! hehehe..saya pun x tahu.. cuma ikut diaorang jalan. ;-)

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...