AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Baby girl with Spectacles!

Hello there, I have a set of cute picture here. I dont know the link.. tapi saya jumpa gambar ni dalam google dulu. Bila nak explore, web tu tak dapat buka. So, saya "Print Screen" sahaja dan perbesarkan gambar baby tu untuk kita semua. Sesiapa yang nak gunakan gambar ni jadi Profile Facebook Picture, silakan.. tiada caj dikenakan. Saya dah adjust untuk size yang sesuai. (^o^)





Ok, kat bawah ni adalah gambar baby tu without the spectacles frame. Anyway, I would like to say. This baby should win an awards for the cutest asian child of the year. hehehe..


Sorry, I really want to put the source for this picture. But, I cant find it. If you know the source, you can leave it in the comment box below. thanks! (^_^) 

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...