AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Bayi paling bernasib baik di dunia!

Bayi yang sakit kulit. Kasihan.

The most lucky baby in the world. Inilah tajuk enteri aku kali ini, mengapa aku berikan tajuk sedemikian ni kepada enteri ini? Kalau gambar di atas tu, baby tu menghidapi penyakit harlequin. Tapi gambar di bawah lagi dashyat.. Lahir terus masuk jamban! Kalau baby sakit kulit di atas tu malang, paling kurang pun dia sedang dirawat. Mungkin kini dia dah sembuh. Yang masuk tandas ni kasihan, terus kena reject..  Silakan menghayati gambar di bawah.


Aku tak tahu apa kisah diseblik gambar ni. Mungkin baby ni kena buang dalam jamban. Or, mak dia mengandung, tiba-tiba nak berak.. akhirnya baby yang terkeluar. Tapi, tak kan sampai kena FLUSH kan?!! Hmmm.. banyak spekulasi. Bye2. Thanks for reading. (^_^)

Sumber:
Saya lupa lah, kalau tak silap saya jumpa ni di http://dairishare.blogspot.com/ Tolong tegur kalau salah link. Hehehe.. Thanks.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...