AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Gambar Seorang Budak Nangis

Simple saja tajuk kali ini kan? Jom tengok muka budak nangis..hehehe!u all ingat lagi ker macam mana muka u all nangis dulu? Jom tengok budak Korea ni menangis. Cuba hayati dan fikir, sebab budak ni nangis. Hehehe.. clue dia makanan.









Ok, dah tengok ni cuba anda teka mengapa budak ni nangis. Aku yakin u all tentu banyak idea dalam kepala batu anda semua tu kan? hahahahaha! sekian... Jangan nangis ok? walaupun anda dalam kesukaran mana pun.. hidup mesti diteruskan. Love u all.

2 Comment:

::Cik Maliza:: said...

menangis pun comel.. >,<

AkuMalas said...

@::Cik Maliza::Iyaaaa !! (>_<) jom nangis ramai2..

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...