AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Dari kiut kepada Huhuhuhu..

Ni la jadinya kalau kita ni tak memahami baby. Hehehe, apa-apapun kalau dah geram sangat dengan baby, kita sendiri rasa nak join sekali baby tu ketawa dan bermain. Jangan risau, sebab tiada baby yang dicederakan sepanjang proses bergambar ini. hehehe... Saksikan sendiri...







Hehehe.. kasihan baby ni. Lapar agaknya, Terima kasih sebab blogwalking di sini! See u all later. Aku mahu mandi dan makan. Hehehehe!

2 Comment:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comel je... best kalo dapat layan baby nie... tgk...muka nanges pon masih nampak comel... hehe

AkuMalas said...

@C.M.A @ CikMoonAdnanSeronok kalau dah ada anak. Kalau dah besar nanti diharapkan mereka jadi insan yang berbudi bahasa. (^_^)

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...