AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Do you say Ninja?!! Ulasan Aku From xBhp.

Ada satu laman web yang best ni, aku dapat menikmati gambar dari laman web ini. Laman web ini bernama xBhp. Laman web yang banyak menceritakan kisah pengguna motorsikal. Rupanya laman web tersebut adalah laman web majalan motorsikal di India.

xBhp launched a bi-monthly magazine on September 27, 2010, starting with its October 2010 inaugural issue. The magazine has been created around the theme ‘I, the Biker’ and puts the motorcyclist ahead of the motorcycle in context. This magazine has evolved from a long process of development and focuses on elevating motorcycling from a necessity driven activity to a life-style choice. It provides content that puts forth motorcycling in its full wholesome avatar and delves into travel on bikes, safe riding practices and emphasizing that motorcycling is as much a cerebral activity as it is a physical one. The xBhp magazine is a print analogue to a democratic tool that’s for, by and about the Indian motorcyclist.

Tajuk hari ini adalah tentang Ninja 250r 2013. Aku nak post gambar body motor ni di sini lah, thanks to xBhp. Sesiapa yang nak tahu banyak lagi please visit their web. Scrool down untuk tengok source / sumbernya.









Source & Superduper Thanks to:

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...