AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Aku Memasang Housing N958gb

Kali ini aku nak bawa u all semua lihat benda di dalam phone N95 8gb yang aku hidupkan semula selepas sekian lama tersimpan di dalam almari. Sekali lihat telefon lama ni, macam senang nak pasang housing baru. Tapi dah cuba memang payah juga la.

Housing lama dibuka.

Speaker dibuka pada haousing lama.





Butang on/off diganti.



Cover lensa kamera diganti.







Dan akhirnya siap!

Sekain sahaja sedikit sebanyak tentang menukar housing Nokia N95 8gb yang membingungkan. Agak sukar lah, aduhh.. baik hantar kedai. Bahaya pasang sendiri, nanti rosak. (+_+" ) Bye2. See u all in January 2014!

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...