AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Gambar Bike di Sibu Bike Week 2014 (10 Picture)

Horay!! Dengan ini aku kongsikan antara gambar yang boleh dikatakan mampu menyejukkan bebola mata dan melicinkan peredaran maklumat di dalam otak. Mempersembahkan 10 Gambar Bike yang aku tangkap semasa Sibu Bike Week 2014.

Aku tertarik dengan gambar di belakang bike tu jer.Haha!

Whoa!!! Look at those tayar golek!

Kalau Alien menjajah Sarawak,
saya tahu puncanya. Dia kehilangan Bike.
Yang Awesome!

Cantiknya. Ada set Audio lagi tu!!

Dari Miri menjelajah ke Kuching number bike ni.

Mr. Hulk! Selalu jumpa bike ni!

Hello Rabbit ( Honda CBR 1000 RR ) Fireblade

Semua orang nak cuba naik. Hehe!

Siapa tak bangga naik ni?!Best!

Chrome dan Orange! 
Thanks kepada semua yang terlibat secara langsung ataupun tak langsung. Jadikan aktiviti ini sebagai tapak menjalinkan ikatan 1 Malaysia kita. Ride Cermat Tunggang Selamat. Laju tak salah, asalkan tak cuai. ( Risau juga dengan kes-kes bike yang crash time Bike Week, rider tak laju, tapi jatuh juga.. nak salahkan rider semata-mata semasa musim hujan dan keadaan / kualiti jalan licin ni? Jarang yang ride laju-laju time hujan. Hati-hati jer lah.. Please )

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...