AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(=.=) Blogging?

Argh.. banyak orang buka blog untuk...untuk...syok sendiri, saya macam mana pula? ada la sikit. ada buka blog untuk perniagaan dan mendapatkan pendapatan. Ada juga yang buka blog untuk membantu orang dengan inspirasi mereka, untuk dikongsikan sesama manusia. Wahhh.. so, jika orang tanya saya.. Ke'Nape Sa'ye (kenapa saya) buat blog? ok..Mudah sahaja.. berikut adaah jawapan saya:
1. Diary untuk saya buka.
2. Untuk melatih jari2 ni menaip.
3. Cari kawan kot.. semestinya.
4. Minta perhatian.
5. Berkempen.
7. Buang tebiat
8. New Hoby?
9. (~,~) erk... better choose something to speak... To be the main motif... What about ARt? Nice..
Menulis beberapa cerita yang terlihat la. Ada yang tak kena tu kena juga share. Yang betul diteladani.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...