AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(>.<) Bluek!! Diary!

Damn!siapa yang buat diary tu?di kalangan kita semua hanya beberapa orang je yang rajin  buat diari. Apa specialnya buat diary? sebagai peringatan dan kenangan? sebagai komitment dalam kehidupan kot.. well..dalam diari tu.. Kita akan dapat meluahkan banyak perkara. Seperti ada orang yang u all minat, lekas2 namanya ditulis dalam diari, sehingga bab perasaan dan makan minum paun nak ditulis!! Kalau ada orang yang dibenci,memang lekas juga kita luahkan perasaan dalam tu.Hahaha!x apa..yang pasti penggunaan diary sangat penting.. Bagi mereka yang menghargai saat2 berada di dunia. Diari adalah catatan kehidupan, Yang bermakna dan bersejarah dalam konteks peribadi seseorang.
My diary, a cheap one!! but..when there is no one want hear my voice..let me shout in the book. (^^)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...