AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(^,^) Edit gambar lama

Sedang syok membelek file dan koleksi gambar. Aku tersenyum apabila terlihat gambar lama aku!!Wahh..gambar bersama temanku membuatkan aku tersenyum!Hehehe..dulu memang saiz s sekarang dah L bila lagi nak XXL? hahahahaha! ini adalah gambar semasa Majlis Makan Malam IPGKS Miri pada tahun 2008:


HAhaha, ini adalah gambar besama classmateku. X sangka juga jadi Best Friend pula sebab sama minat main GYM. Hehehe.. Jom kita saksikan hasil edit aku! Nanti la aku postkan gambar terkini atau gambar perbandingan setelah mengalami perubahan selama 2 tahun! dari 68kg-85kg.

Ni main cut2 gambar ni. bagi cerah dan blur sikit.

Letak kesan newsprint! wallla!!!uhlala!dah siap! Tajuk untuk Blog baruku akujpeg.blogspot dah siap!


~TQ (^^)~0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...