AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(>.<) I saw A car!!

Sewaktu aku sedang lepak di IPGKS Miri mataku terpaut akan sebuah kenderaan kiut milik negara kita! Siapa agaknya pemilik kereta ini? Dari tepi agak ranggi tetapi ada stiker2 yang kiut tu... Kereta ini tak ada tema la. Macam pencemaran stiker tapi bagus juga. Agaknya ini yang dikatakan seni Montaj! Hehehe.. Nice car!


ok.. ini contoh kenderaan kiut di IPGKS Miri yang saya jumpa. apa kata kita hayati pula kenderaan yang memiliki tema! Temanya Hello Kitty! jangan campurkan tema..permudahkan tema..Simply to simple!
Selamat membaca Blos saya! (^^)


0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...