AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(~.~) My Blog?!! Damn!

Dah 2 hari aku ketagih membuat Blog. Maklum la.. time tengah hari x dapat buka FB. Line kena Block.. Malam jer main FB. SO siangnya saya mengasah bakat berkarya dan menulis la kononnya.. Biasa la sebagai student IPGKS Miri kena banyakkan bersenyum! be Happy! Ingatkan nak cuba2 bermanja dengan blogging tapi.. ini pula yang terjadi!

Blog koleksi gambar
Hahahha..kena jaga2 sikit tulis cepat ni. Nanti salah ejaan!HAHAHA! tq (^^)


0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...