AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(0.o) Catan dimana-mana!! Dunia Kayangan IPGKS

Sedang aku berjalan pada hari yang lalu, terlihat banyak catan di sepanjang jalan beratap. Peliknya, tak kan ada orang melelong catan ini. Siapa yang buat? adakah aku bermimpi?Owhhh..rupanya ini adalah laluan pameran yang akan membawa orang ke dewan pameran. Tapi sayangnya, pameran kali ini hanya berlangsung selama sehari. I want more!!! Mari lihat keadaan di IPGKS Miri ini pada hari Rabu yang lalu..4.5.2012:

Inilah yang dikongsikan kali ini. Kehidupan di IPGKS Miri. ~(^,^) TQ~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...