AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(",") Bukan nak ja hantu! Nak cuba Adobe Je.

Kebosanan seba tak dapat tidur. Tu la penangan kopi pekat!so terlihat gambar dan edit gambar tu!hahaha!akhirnya manusia menjadi macam bukan manusia. kasihannya. Bukan nak menjadi hantu atau tidak bersyukur menjadi manusia..just nak cuba buat edit gambar yang best pelik dalam masa 10 Minit!hehehe.. Lihat di sini jika nak tengok proses. Aku Malas Fun With Adobe.


Hehehhee.. masih x pro lagi? memang la..saya kata 10 minit je!hahahha.. well love to edit gambar2 ~TQ (^^)~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...