AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(@,@) IPGKS Miri dari lensa tinggi pluss GAYAT!

Salam sejahtera to my readers.. anda la..siapa lagi..hehehe..welcome2..Mari aku mulakan mukadimah aku. Dengan ketenangan alam yang redup.. aku meneroka dunia dari rekahan2 dinding bangunan lama. Aku ingin memburu beberapa tangkapan gambar yang indah kali ini. Kini aku mengerti, mengapa ada insan yang sanggup meluangkan masa meneroka dunia.. meneroka alam bahaya.. misteri hutan dan keindahan alam.. gara2 sekeping fotografi.

Kali ini aku malas jika tak mempersembahkan.. Suasana IPGKS Miri dari puncak bangunan nya.. Ok, banyak kali dah aku sebut IPGKS Miri IPGKS Miri.. apa kebenda tu sebeno nyeerr~ Ia merupakan salah satu Institusi Pendidikan Guru yang ada di Malaysia. Nak tahu lebih lanjut mengenai IPGKS Miri? Klick Sini. Jika nak tahu telatah kami di sini bersama "aku Malas" kilik sini.

Click on the picture to see HD pict! Hehehe.. 

Aku melihat ada bangunan yang tinggi!! Can i go up there?

Yeahh.. Its Look nice from here...

Wahhh... Masjid IPGKS Miri.. Kali pertama melihat dari atas..

HAhaha!! That is you Khairil!! The Underground Popular Photographer!!

Yeahhh.. Looking for a nice spot to take another picture..

Nice view..

OMG... Too High.. DANGER... (=,=') Fuhh~~

Ok, Semoga anda semua happy selalu dan bahagia selalu!! hehehehe! Love u all!! Gambar adalah rakaman detik kehidupan, walaupun ia x bergerak namun ia abadi dan penuh makna.. By Aku Malas. ~TQ(^^)~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...