AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(^,^) Jiwang untuk tontonan umum

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog aku. Kali ini aku ingin berkongsi sebagaian daripada karya yang telah aku hasilkan. Bagi aku, gambar merupakan medium yang lebih berkesan dalam menjayakan sesuatu komunikasi. Sekeping gambar memiliki 1000 makna.. kadang2 lebih dari itu..jari, marilah hayati gambar yang saya post kali ini.

Klik pada gambar untuk paparan Yang jelas HD!! hehehe..

Terima kasih kerana sudi mencuci mata di sini. Sesungguhnya jika kita mengalirkan perasaan dalam sesuatu perkerjaan kita akan merasakan ketenangan saat segalanya mencapai kemuncaknya.. Lalu kita akan menepis segala keraguan.. ~TQ(^^)~


2 Comment:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

karya kamu ker?? cantik!

AkuMalas said...

Hello The Lekat Lekit!! Happy mumy day! Yup, karya lama.. Suka bermain dengan perisian komputer.. Edit gambar dan guna gambar aku buat ayat2 dalam tu.. HEhehe.. Love gambar bersama kawan di pantai sini. Thanks 4 comment here. (^^)

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...