AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(^,^) Lukisan Aku macam budak pakai krayon

Hello semua!! kali ini aku malas nak duduk jer dan aku mula pegang pensel dan beberapa senjata untuk mengahsilkan lukisan macam budak2!! hehehe! Ok, mengapa manusia melukis? manusia melukis sebagai peringatan dan catatan. Seperti manusia purba buat di dalam gua, lukisan mereka x la cantik sangat tapi memiliki mesej yang tersirat di dalamnya. Jadi mari lihat lukisan budak2 yang saya buat ni..

Klik pada gambar untuk aparan yang lebih jelas.
Hehhee, kenapa? adakah lukisan saya menggambarkan sebahagian daripada kisah hidupmu? Hehehe, kita manusia biasa, kita x sempurna. Pengalaman menjadikan kita lebih baik, yang silam membuatkan kita seronok mengenangkannya semula. Terima kasih kerana membaca.

~TQ(^^)~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...