AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(O.O) Mesti lihat Iswara Paling Kebal Di Malaysia!!

Salam sejahtera semua! Kali ini aku nak share dengan u all sesuatu! Selama ni kita dengar Iswara ada Turbo la.. Iswara Top speed 220km/j la.. Sekarang!! Aku akan sharekan Iswara Peling kebal di Malaysia! Gambar dari Sarawak ni rasanya.. Thanks to kawan ini Klik sini sebab aku dapat gambar ni dari beliau! HEhehe.. Klik pada gambar untuk paparan lebih jelas.


Ok, Untuk kes ini aku akan katakan ia adalah... jeng..jeng..jengg!!! Ini adalah kes yang sangat bernasib baik!! Iswara menghentam bahagian lori yang lembut.. Kalau bahagian tengah tadi?! Seat belt pun tak ada makna lagi..

~TQ(^^)~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...