AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

(O.O)Apa!! Persahabatan Arnold dan Stallone Sampai ke Katil.Salam sejahtera kepada u all, ini adalah rentetan daripada post aku mengenai The Expendables 2. Nampanya  Tidak mudah berlakon pada usia 60-an bagi sifu2 kita ini. Rambo pada usia 65 dan Arnold 64. Tubuh badan yang nampak mantap akan cedera jua bila berlakon untuk filem yang sangat brutal!
Sama2 cedera dah beb.. Haha.. Tak apa.. abang dan adik bersama berborak di katil hospital dibantu Jururawat peribadi Arnold.
February 8, 2012- After all the action, stunts & physical abuse shooting The Expendables 2 and The Last Stand, it was time for a little tune up on my shoulder. Look who was coincidentally waiting in line behind me for his shoulder surgery. Now we're ready for another round of great times and action when we shoot The Tomb.-Arnold-
Ok, Lepas sembuh nanti mreka akan meraikan kejayaan filem ini la. Semoga cepat sembuh kepada hero2 pujaan aku. Hehehe..

~TQ(^^)~

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...