AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Reka banner untuk pengajian

Salam sejahtera kepada semua yang membaca blog ini. Anda pun sedia maklum bahawa aku juga penulis bagi blog http://akudariipgks.blogspot.com/. Jadi hari ini aku nak kongsikan antara rekaan banner untuk lawatan kami ke Sabah. Jom mari saksikan antara rekaan yang telah dihasilkan. 
KLIK PADA GAMBAR UNTUK ZOOM

Idea 1
 Idea 2
 Idea 3
 Idea 4
 Idea yang terpilih
Hasil banner

Ini pula muka depan buku program
 Ini pula di dalamnya

Sekian. ~TQ(^^)~

2 Comment:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bakat melukis tu dah ada..

AkuMalas said...

Terima kasih, masih banyak nak dipelajari. =)

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...