AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Suasana IPGKS Miri

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog Aku Malas ini. Ok, aku tak kisah sama ada anda terjumpa atau sengaja tekan link ini tapi, di sini aku nak kongsikan beberapa keping gambar sudut IPGKS Miri yang x semua orang pernah lihat. Saksikan keindahan suasana 12pm di Institut Pendidikan Guru Kampus Sarawak Miri.

Ini gambar suasana di depan asrama lelaki, Bangunan kecil tu pejabat kolej kediaman.
Ini surau IPGKS Miri, sekarang dah jadi Masjid dah.
Ini kawasan tepi galeri seni.
Ni kawasan tepi bilk kuliah, ada kemah untuk latihan pengakap membuat gadget. 
Ini suasana di depan pejabat pentadbiran.
Bangunan depan tu pusat sumber.
Depan tu GYM.
Ha, ini pusat sumber dari depan.
GYM tadi. Namapenuhnya, Gymnasium Sri Kenyalang.

Macam mana? Tetap hijau juga suasana IPGKS Miri kan? JAdi, jika anda terfikir melawat ke sini, inilah antara pemandangan yang bakal menanti anda. Sekian ~TQ(^^)~ Eh!! Nak lihat yang lain? Sila tekan link di bawah:

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...