AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Langit di desa Pakan Sarikei

Salam sejahtera kepada semua yang membaca blog ini. Lebih satu bulan dah aku meninggalkan bandar raya Miri untuk balik bercuti ke kampung. Sebelum ini aku sememangnya belajar di IPGKS Miri. Namun panggilan rumahku di Pakan Sarikei sentiasa bermain di mindaku setiap kali musim cuti tiba. Di sini aku nak kongsikan beberapa kemping gambar di desa yang jauh dari bandar besar. Sekian. Bye2. (^__^)

2 Comment:

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

cantik :)

AkuMalas said...

@C.M.A @ CikMoonAdnanCiptaan Tuhan yg cantik

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...