AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Ewww!! Padah Menguap lalat masuk mulut!

Ewww!! What is This?!! Maggot in Mouth?!
Salam sejahtera kepada anda semua! dah lihat gambar di atas kan? macam mana rasanya? meloyakan!??Ni yang Aku Malas ni.. Hilang mood nak makan Nasi ayam Penyet Special campur Ais Batu Campur buah-buahan. Tu la, aku sengaja nak takutkan u all supaya ingatlah jaga mulut tu. Bukan setakat nguap kena sopan, gosok gigi kena selalu tetapi yang paling pentig!!! Jaga pertuturan mulut tu!!! Tuhan ni maha adil, ada masa mulut yg celupar dan kuat mengumpat plus plus suka fitnah tu akan terima pembalasan di Bumi yg fana ini. Maka, jagalah diri dari aspek luaran dan rohani yer.. (^^) Sekian.

Menguap tahap malu-malu kucing!

Kucing pun tahu nak gosok gigi.

More deatail pasal masaalah ni baca entri aku ni:

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...