AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Puisi dari Kawan Lama

Salam sejahtera, Di sini aku nak kongsikan 2 buah puisi yang diberi oleh seorang rakan sepengajian dengan ku. Kami ni sama minat membaca sajak. Ada masanya kami berkongsikan sajak di dalam laman web. Tapi sejak akhir-akhir ni disebabkan tanggung jawab yang banyak dan busy, jarang dah kami berkongsi sajak. Jom sama-sama kita hayati..Adakalanya kita berubah dan terpaksa menuruti perkara yang lebih penting sehinggakan hobi kita terabai. Demikianlah kehidupan menjadi orang dewasa.. Kerja diutamakan.. harap-harap, dalam berkerja tu jangan sampai lupa diri..(^_^) Sekian dari IPGKS Miri. sekian dari blog Aku Malas..

Thanks to Rozana my classmate.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...