AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Satay vs Ice-cream

Salam sejahtera kepada semua yang membaca blog ini. Kali ni aku nak show sekeping gambar yang menunjukkan satay Rm3 dan Ice-cream Special Rm3 total nya Rm6.. So aku makan ni di Sabah area KK dekat dengan C.Point, mana tempat tu ya? Hahahaha.. Kat sana memang banyak pilihan makanan. Harganya juga berpatutan.

Mana nasi aku? haaa.. aku ni jarang makan nasi, biasanya makan benda tanpa nasi la, kalau nak makan nasi, tengok la menu tengah hari aku. Sebab aku makan nasi time pagi dan tengah hari jer. Petang jarang la. (^_^) Sekian.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...