AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Wah!! Cokelatnya Ahad Ku!!

Salam sejahtera kepada anda semua yang membaca blog ini, Hari ini terasa sejuk dan tidak panas la. Dah tengah hari pun suasana agak redup. Wahhhh.. Well, aku ni baru balik dari pasar tadi. Di hujung minggu aku harus memenuhi keperluan rohani ku dan membeli barangan di kedai. Well, apa kata kali ini aku kongsikan suasana aku dan Miri di sini. (^ ^)

Well, suasana redup menjadikan hari ini lebih selesa untuk bersiar-siar sambil membeli barangan keperluan minggu ini.

Hai Domo! Ada domo lah! Sama warna kami kan? Hehehehe!

Dah ambik gambar, jom balik ke bilik. Siapkan kerja yang belum siap. (^ ^)

Sebenarnya tadi aku guna seluar panjang, tapi untuk ambik gambar ni, aku sengaja tukar seluar aku, Rasa lebih santai bila guna seluar ni. Hehehe.. Selamat menikmati hari Ahad! Esok Isnin! Jom bersedia semua!  sekian dari blog Aku Malas.. (^,^)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...