AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Aku nak kucingku bertukar!

Salam sejahtera kepada semua yang membaca blog ini. Pernah lihat digimon dan pokemon? aku tonton di tv dan main game nyer aja. Kali ini aku nak tunggu kucing aku berubah la!hahahaha!bayangkan kalau haiwan yg kita pelihara dapat berevolusi.HAhahaha!


Kalau kat rumah, kucing saya ni asyik tidur jer.. kalau tak tidur, dia kacau tali mouse saya semasa aku sedang main dengan game or Ber Facebook. Haiss~ Happy Saturday all. (^..^) U all tahu spesis Liger? Nantikan entri seterusnya. 

2 Comment:

Si Gadis Blogger said...

lepas pusak tok bertukar, terus nya ngap ktk!ahhahaha

AkuMalas said...

@Si Gadis BloggerPatah giginya mengigit aku..hahahaha!aku ni keras macam batu.. (^o^)

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...