AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Koleksi Terbaru aku! Synchro-Master. RARE

Salam sejahtera kepada semua yang blogwalking dan menemui page ini. Kali ini aku nak share mengenai koleksi terbaru aku. Aku dah menemui model kereta yang susah didapati ini. Tak tahu la di semenanjung Malaysia sana, tapi di sini memang susah nak cari dah model ni. Tapi syukur, akhirnya aku berjaya memilikinya. Mempersembahkan Synchro-Master Z9.

Ni sistem enjen VS Chassis

Ni pungung kereta tu.

Sebelum proses pemasangan.

Dari tepi, belum hias lagi..just nak pasang dulu.

Dari tepi, saya suka saiz kreta mini ini.

Sebelum ni aku dah postkan cerita pasa kereta yang berwarna putih di atas tu dalam entri sebelum ini ( Link rujukan: http://aku-lazy.blogspot.com/2013/02/akhirnya-aku-memiliki-4wd-mini-edisi.html ). Selepas ni aku nak simpan benda ni sebagai sambungan koleksi aku di rumah. So, total dah ada berapa agaknya? dah lebih 20 buah dah.. Hope lepas ni bertambah la. Sebab aku hanya kumpul model yg susah didapati. Hehehe.. Sekian. (^o^)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...