AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Mengecil mataku membaca benda ni.

Salam sejahtera kepada semua yang blogwalking di pagi yang hening ini. beberapa hari yang lalu aku ada membaca suratkhabar yang berjenama.. Berita Harian yg membuatkan aku berasa Hairan. OK, aku ajak u all baca benda yang aku baca tu, mungkin ia membuatkan mata u all mengecil juga. HAhaha!
So, tiga gambar ni mewakili perasaan aku. Gambar ini sememannya menarik perhatian aku. Lihat dan fikir-fikirkan. (^_^) Sekian.

4 Comment:

Damia Lhan said...

fakta mengenai FB memang saya sukung! haha

AkuMalas said...

@Damia LhanEh? adakah dirimu adalah sebahagian daripadanya?hahaha! x apa..asalkan bahagia

hana hadi said...

ada kaitan la tu.huhu

AkuMalas said...

@hana hadiSama la kita oii..hahahhaa! Cikgu hana hanya ada Blog.. FB x ada kan?

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...