AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Kerana Webcam dan aksi-aksi Misai

Kalau time masa lapang, banyak benda yang kita dapat buat. Tapi pada suatu hari, aku terjumpa lampu aladin, dan aku minta muka aku yang jambu ni tumbuh misai. jadilah aksi-aksi yang menunjukkan bahawa lelaki pun suka main depan webcam. Demmm..Dua gambar di atas tu adalah gambar sebelum tumbuh misai, sambil happy2 buat aksi Gwiyomi sehinggalah kami memperoleh misai. Kerana misai ini kami bertekad untuk x akan buat benda2 berunsur kiut dan jambu. Sekarang kami dah jadi lelaki sejati. Cewahhh..
Sekian sahaja jalan cerita dari dunia seberang di sini. Terima kasih kerana ketik / klik / click blog yang Malas ni. bye bye. :)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...