AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Lelaki rasa ini best!

Best juga jika kita bermesra ala kanak-kanak dengan kekasih kita. Well, mreka yang matang sangat x lah sampai mencuba cara ala remaja ni. Tapi, kebanyakan lelaki suka teman wanita mereka buat lawak suara macam ni, mereka merasakan ia agak kiut. HAhaha~! well!! a woman with a funny sound..like mereka cuba meniru sesuatu bunyi kucing, hon kereta, bunyi ganas, ketawa samseng dan banyak lagi sememangnya membuatkan Lelaki berasa gembira dan selesa. Ia akan menceriakan keadaan.


Sekian. :)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...