AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Pembelotan Kita terhadap rasa dan masa.

Salam sejahtera kepada semua yang membaca blog si Pemalas ini, kali ini aku nak share dengan anda semua 4 keping gambar yang aku edit dan hasilkan. Gambar ini menggambarkan perasaan kita sebagai manusia dalam menghadapi situasi berkaitan dengan kronologi pengalaman dan penantian. Penantian aku dalam mengejar pelbagai laluan dan impian telah mengilhamkan karya ringkas ini. Semoga anda semua tersenyum santai. 
Santai seketika selepas negara kita menghadapi PRU13 yang hangat. Sekarang pun masih hangat walaupun sudah berlalu beberapa hari. Semoga segalanya dapat diuruskan dengan baik dan tidak melibatkan pelbagai isu yang tak elok didengar. Semoga anda semua relax dan kool dalam menjalani kehidupa di negara yang tercinta. Mood Aku adalah, menunggu minggu exam di IPGKS Miri. Sekian (^_^)

2 Comment:

Encik H said...

tajuk ni memang ohsem!!

pembelotan kita terhadap rasa dan masa..

AkuMalas said...

@Encik HThanks Mr.H..sebab setia berkomen kat sini.:) Lama dah x update. Malas..hehehe..

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...