AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Tak pernah update blog pertamaku

Salam sejahtera kepada anda semua. Bagaimana anda di sana? sihat? aku doakan anda semua sihat sentiasa di sana. Dalam memiliki Blog ini, aku akui tak semua blog yang aku miliki dapat aku update sepanjang masa. Bukan kerana malas semata-mata, tetapi isi kandungannya tidak boleh diupdate sesuka hati. Kalau macam blog santai atau blog peribadi, ok la.. suka hati sumbat jer maklumat di sana.


Aku ada satu blog lama a.k.a blog pertamaku iaitu Aku dan IPGKS Miri. di sana sedikit sebanyak cerita mengenai kisah di Institut tempat aku menuntut ilmu. Ok, rasanya aku nak update sikit blog itu. Hehehe, sorry guys.. sebab gue malas. Ni link blog itu http://akudariipgks.blogspot.com/.0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...