AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Bayi paling bernasib baik di dunia!

Bayi yang sakit kulit. Kasihan.

The most lucky baby in the world. Inilah tajuk enteri aku kali ini, mengapa aku berikan tajuk sedemikian ni kepada enteri ini? Kalau gambar di atas tu, baby tu menghidapi penyakit harlequin. Tapi gambar di bawah lagi dashyat.. Lahir terus masuk jamban! Kalau baby sakit kulit di atas tu malang, paling kurang pun dia sedang dirawat. Mungkin kini dia dah sembuh. Yang masuk tandas ni kasihan, terus kena reject..  Silakan menghayati gambar di bawah.


Aku tak tahu apa kisah diseblik gambar ni. Mungkin baby ni kena buang dalam jamban. Or, mak dia mengandung, tiba-tiba nak berak.. akhirnya baby yang terkeluar. Tapi, tak kan sampai kena FLUSH kan?!! Hmmm.. banyak spekulasi. Bye2. Thanks for reading. (^_^)

Sumber:
Saya lupa lah, kalau tak silap saya jumpa ni di http://dairishare.blogspot.com/ Tolong tegur kalau salah link. Hehehe.. Thanks.

5 Comment:

Anonymous said...

Aw, this was an exceptionally nice post. Spending some time and actual
effort to produce a really good article…
but what can I say… I procrastinate a lot and don't seem to get nearly anything
done.

Anonymous said...

An outѕtanding share! I've just forwarded this onto a coworker ԝho had been doing a little research on this.

And he actuɑlly orɗered me lunch becɑuse I discovered it for him...
loⅼ. So let me rewoгd this.... Thanks for the meal!!
But yeah, thanx for spending sⲟme time to discuss this subject here on your blog.

try here : Lеarn How To PassworԀ Protect Folder From The Movies

Anonymous said...

After looking into a few of the blog posts on your website, I really like your way of writing a blog.
I saved as a favorite it to my bookmark website list and will be
checking back soon. Take a look at my web site too and tell me what you think.

Chrisroyston Bakum Sarawak said...

@Anonymous Its been a while. maybe i should start writing again? hehe. Thanks

Chrisroyston Bakum Sarawak said...

@Anonymous Hahaha, Nice.

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...