AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Karya Ku Membisikkan Blogspot

Salam sejahtera kepada semua. Sudah sekian maklum kan? Bahawa Aku Malas a.k.a Chrisroyston Bakum atau En.Batu suka sangat menulis dan menghasilkan celoteh melalui sajak yang tak menjadi. Oleh itu, kali ini aku sertakan kepada u all sajak yang aku ilhamkan di pagi buta ini. Nah.. (^_^)
Telah ku bisikkan jiwaku di sini. Maka dengan itu, aku bersujud sejenak, untuk berdoa kepada sang pencipta agar dijagakan orang2 (Bukan Orang-orang kat sawah tu..) yang ku sayangi di dunia ini. Thanks for reading. Bye. Nite.. Gue mau tidur.

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...