AKU MALAS

AKU MALAS
Kemalasan mengamit jemari sehingga merasakan apa yang di hati perlu dicoret. Pengertian akan makna malas itu hanya menjelaskan kepada rasa yang wujud untuk aku bergerak dikala enggan lagi berdiam diri. Ya, aku malas untuk berdiam diri. Ada yang menyatakan malas itu tidak elok, namun bagiku ia bergantung kepada pengamatan definisi malas itu dari aspek peribadi bukannya fonetik semata-mata. Sehinggakan aku terfikir untuk berhenti namun masih juga mata membaca blog ini... malas untuk berhenti? Selamat datang ke dalam blog Aku Malas, kisah di sebalik kehidupan di tanah ini.(Sarawak Blogger)

Kawan-kawan

Instagram and cloud

Salam sejahtera kepada anda yang sedang melayari internet. Kali ini saya nak tunjukkan hasil tangkapan gambar yang aku buat dan setiap gambar tersebut telah diesit menggunakan filter di dalam perisian Instagram. Mempersembahkan gambar awan.. Indahnya ciptaan Tuhan.

Pemandangan sewaktu subuh di sebuah sekolah di Miri Sarawak

Inilah suasana senja di IPGKS Miri.

Awan mendung di Sekolah Kebangsaan Merbau Miri.

Suasana cerah di Miri.

Awan mendung di sekolah.
Melalui gambar ini, aku dapat kongsikan suasana yang memiliki keindahan. Adakalanya kita terasa sangat kecil apabila melihat segala yang kita miliki dibatasi oleh luasnya awan. Sekian, bye2 (^_^)

0 Comment:

Post a Comment

Tanya la apa sahaja, nanti aku cuba jawab sebagai pemalas. Thanks. +1 Luck pada yang comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aku dah Tulis

Recent Posts Widget

Featured Post

FZ 150 berkepala Kawasaki Z

You ingat manusia saja dapat buat pembedahan kosmetik tukar hidung tukar mata? Itu belum cukup dahsyat sebab manusia setakat tukar hidung ...